Radno Vreme: Ponedeljak - Petak 8.00 - 16.00

IMMUNO AVE

Immuno Ave je jedinstven proizvod na tržištu i kao takav nema apsolutno nikakvu konkurenciju. U pitanju je Boswellie serrata 400mg. Sastojak Boswellie se može u tragovima naći u pojedinim kremama. Doza Boswellie u našem preparatu je podešena da pomogne u nizu bolnih stanja. Ima blagotvorno dejstvo na mnoge hronične bolesti uključujući reumatoidni artritis, bronhijalnu astmu, ostearthritis, ulcerozni kolitis i kronovu bolest.

Zabeleženo je kod pacijenata smanjenje bolova u zglobovima, poboljšanje pokretljivosti i smanjenje frekfentnosti oticanja zahvaćenosti zglobova. Boswellia se koristi kod imunodeficijentnih stanja. Poboljšava opšte stanje organizma i otpornost organizma na spoljne uticaje. Stablo Boswellie luči lepljivu smolu koje se zatim suši i prečišćava. Antioksidansi iz smole štite organizam tako što vežu slobodne radikale, koji bi inače oštetili ćelije i oslabili imuni sistem. Tako antioksidansi sprečavaju ćelijske promene i prekovremeno starenje.

Takođe antioksidansi pokazuju i antikanerogeni efekat i tako što inhibiraju rast tumorskih ćelija.

Primećeno je da zahvaljujući svojim osobinama Boswellia serrata može da traži svoje mesto kao dobra zamena za NSAIL  ,kod pacijanata netolerantnih na ove lekove.

Izuzetno efikasan u kombinaciji sa preparatom Aveflex.